Mooiste cadeaus voor uw dochter

Als kind had ik altijd een heleboel wensen gedurende het jaar, maar als ik dan eenmaal jarig was kon ik helemaal niks meer bedenken voor op mijn verlanglijstje. Ik denk dat veel kinderen wel zo zijn en zo ook mijn dochter. Elk jaar heb ik weer veel moeite om een leuk cadeau voor haar te bedenken. Heeft u hier ook last van? Gelukkig heb ik inmiddels veel ervaring met het bedenken van cadeaus voor mijn kinderen en deel ik een aantal leuke ideeën in deze blog. Hopelijk geeft dit u wat inspiratie voor de verjaardag van uw kind. 

Met speelgoed zit je altijd goed

Er waren een aantal verjaardagen dat mijn dochter wel een verlanglijstje had voor haar verjaardag. Hier stond dan echter altijd alleen maar speelgoed op. In eerste instantie was ik altijd erg terughoudend om dit te geven, omdat ik het niet bijzonder genoeg vond voor haar verjaardag. Toch zijn kinderen hier altijd extreem blij mee. Ik dacht even aan mezelf vroeger en hoe blij ik altijd was als ik een nieuwe barbiepop of spel kreeg. Het maakt kinderen vaak helemaal niet uit hoe duur of goedkoop een cadeau geweest is, zolang ze er maar leuk mee kunnen spelen. Met leuk speelgoed kun je dus eigenlijk nooit fout zitten. Het leuke aan dit cadeau idee, is dat je het zo gek kan maken als je zelf wil. Veel speelgoedwinkels hebben hele uitgebreide cadeausets. Je kunt het dus bij een nieuwe pop houden of een hele cadeauset van deze poppen geven als je het grootser aan wil pakken. 

Mooie sieraden

Hoewel kinderen vaak heel blij zijn met speelgoed, vind ik een nadeel hiervan dat ze er relatief kort mee kunnen doen. Na een aantal jaar zijn ze al verder ontwikkeld en vinden ze hun oude speelgoed niet meer leuk om mee te spelen. Daarom probeer ik soms ook mijn dochter iets cadeau te doen waar ze wat langer mee voort kan. Sieraden zijn een goed voorbeeld van een cadeau dat langer meegaat. Als je armbandjes een beetje op de groei koopt, kan uw dochter er nog lang van genieten. Bovendien kunnen sieraden ook nog eens iets meer betekenis hebben dan een simpel speelgoed item. Zo kun je bijvoorbeeld speciaal voor uw dochter een armband of sleutelhanger met naam laten maken. Bij naam armbandjes kunt u haar naam erop zetten, of die van u en eventueel haar vader. Een ander leuk idee is om een sieraad met de edelsteen van haar geboortemaand te geven.