Mode voor de oudere meiden

Aan kindermerken en kinderkleding is geen gebrek. Vaak kun je jezelf behoorlijk uitleven wanneer je online kinderkleding wilt kopen. Maar kleding kopen voor de wat oudere meiden kan soms wat moeilijker zijn. De vele kleurtjes, drukke prints en franjes vinden de meiden al snel kinderachtig, maar voor dameskleding zijn ze nog net te jong. Gelukkig zijn er merken die zich specifiek richten op deze groep!

Eigentijdse, hippe en vooral stoere kleding van Geisha
Geisha is een bekend merk voor dameskleding maar heeft ook verschillende collecties voor meiden tussen de 8 en 16 jaar. Het merk maakt vooral gebruik van de materialen leer, bont of spijker. De stijl is volwassen, stoer, eigenzinnig en een stuk rustiger dan de meeste kinderkleding. Dat komt doordat ze veel neutrale basiskleuren verwerken in hun designs. Deze winter zie je veel rood, zwart, blauw en grijs terug. Om het geheel toch wat speelser te maken hebben veel truien en tops een leuke print of opdruk vaak in combinatie met een neutrale basiskleur. De pasvorm is volledige aangepast op meisjes tussen de 8 en 16 jaar.

Smaakvol en ingetogen met s. Oliver
s. Oliver is een heel groot internationaal merk die echt alles heeft wat je maar kunt bedenken. Denk aan tops, shirts, jeans, rokken, sieraden, schoenen en zelfs sokken. De herfst trend van dit jaar bevat voornamelijk pastelkleuren en neutrale kleuren, paarse tinten en stoere prints. Alle kleding is betrekkelijk rustig. Het merk heeft vooral stijlvolle, degelijke kleding.

Sportieve en avontuurlijke kleding van Lacoste
Lacoste heeft ontzettend leuke kleding voor meiden. Denk je bij Lacoste direct aan polo’s? Polo’s zijn slechts een klein onderdeel van het gehele assortiment. Alle kleding kenmerkt zich door de sportieve, stoere en geklede uitstraling. In tegenstelling tot Geisha en s. Oliver maakt Lacoste wel veelvuldig gebruik van kleuren, maar dan op een subtiele of juist hippe manier. Dit is het juiste merk voor de sportieve modeliefhebbers.