Mode in de kinderkamer: kies een mooi kinderbed

Kinderbed

Ook de kinderkamer is aan mode onderhevig. Je wilt natuurlijk dat jouw kind een comfortabele, fijne kamer heeft, met een dito kinderbed. Maar het oog wil ook wat. Zomaar meubels een kamer binnen slepen en het dan een kinderkamer noemen, kan bijna niet meer. En is, ook qua financiën, niet meer nodig tegenwoordig. Want een kinderbed hoeft niet duur te zijn. Zeker niet wanneer je er van te voren goed over nadenkt. Als je zorgt dat het kinderbed járen mee kan gaan, is het even een investering, maar je hebt er verder geen omkijken meer naar.

Een kinderbed voor iedere portemonnee

Natuurlijk kost een kinderbed geld. Net als de rest van de kamer trouwens. Kinderen zijn over het algemeen zeker niet gratis. Maar je kunt alles net zo duur maken als je zelf wilt. Wanneer je op bovenstaande site kijkt, zie je dat er een kinderbed beschikbaar is voor iedere portemonnee. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Stel nou dat je kiest voor een wat minder duur bed. Dan zie je op de site dat deze ook érg mooi kunnen zijn. En als je het bed zelf afstyled met een mooi dekbedovertrek, een leuk plankje aan de muur en een leuk kleedje ervoor, ziet het er helemaal niet goedkoop uit. En je kind zal er heerlijk kunnen slapen en spelen. Andersom kan natuurlijk ook: heb je veel geld beschikbaar voor de kinderkamer? Kies dan bijvoorbeeld voor zo’n hip boomhuisbed. Je kinderen hebben dan een binnenspeeltuin in hun eigen kamer!

Een kinderbed voor ieder interieur

Of je nu van landelijk, modern of lekker hip gaat, ook met het juiste kinderbed zorg je voor de door jou gewenste uitstraling van de kinderkamer. Doordat je het kinderbed altijd nog leuker kunt maken door het zelf te schilderen, te beplakken met stickers, te bekleden met stof of vinyl, past ieder bed eigenlijk in ieder interieur. Je moet het alleen even zien. En kunnen maken. Gelukkig zijn er op internet heel veel stylingtips te vinden voor de kinderkamer. Ook werkbeschrijvingen van hoe je het kunt aanpakken zijn gewoon te vinden. En dan heb je je eigen fantasie en die van je kind nog. Maak een piratenschip van het bed. Of juist een bloemenweide. Je fantasie is onbegrensd en de mogelijkheden met een kinderbed ook. Je kunt je natuurlijk ook laten inspireren door het bed dat je kiest, dan draai je het proces gewoon om.