De mooiste schoentjes voor je allerkleinsten

Het Nederlandse merk Donsje maakt de mooiste en schattigste schoentjes voor kinderen tot 2 jaar. De stijl is geïnspireerd op de romantiek van vroeger gecombineerd met het stoere van nu. Deze combinatie zorgt voor leuke, mooi, stoere en hippe schoentjes.

De unieke stijl van Donsje
Als je eenmaal bekend bent met het merk Donsje zal je de schoentjes overal direct herkennen dankzij de eigenzinnige stijl. Alle schoentjes zijn gemaakt van hoog kwaliteit leer maar bevatten wel een zekere ‘cute-factor’. Dit komt bijvoorbeeld door de vetertjes die gemaakt zijn van linnen of chiffon waardoor de schoentjes een speelse en lieve uitstraling krijgen. Wat de schoentjes zo uniek maakt is de zichtbare stevige kwaliteit van het leer, het goede vakmanschap en de speelse details. Je kunt duidelijk zien dat elk schoentje met de hand gemaakt is. Qua kleur houdt Donsje het neutraal zoals verschillende bruintinten, taupe of zwart.

Alleen de beste kwaliteit voor de kleintjes
Bij Donsje is kwaliteit erg belangrijk en dat laten ze zien in het materiaal. De schoentjes zijn van leer en ze zijn gevoerd voor zachte en warme voetjes. Bij verschillende modellen maken ze gebruik van Nubuck leer. Nubuck leer is een duurzaam materiaal. Nubuck leer wordt aan de bovenkant zacht geschuurd voor een fluweelzachte uitstraling. Het materiaal heeft wat weg van suède maar dan steviger waardoor de schoentjes langer meegaan. De schoentjes worden allemaal gemaakt met het oog op comfort. Ze zitten heerlijk, zijn flexibel en hebben een brede instap.

Een beestenboel bij Donsje
Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar zoals lage schoentjes, laarsjes en schoentjes met een riempje. Maar de meest opvallende modellen zijn de schoenen die geïnspireerd zijn op dieren. Je hebt kleine muisjes, hertjes, panda’s en leeuwtjes die heel subtiel verwerkt zijn in het design.