De leukste kerstoutfits voor jouw dochter

Mother daughter

Het is bijna Kerst. Tijd om uit te pakken met eten, cadeautjes en outfits. Vaak ligt jouw outfit al klaar, maar het is elk jaar weer gedoe wat je jouw kind aan doet. Voor een zoon is het dan ook makkelijk dan voor een dochter. Zolang het nog kan, kleed je het liefst jouw dochtertje aan met de kleertjes die jij leuk vind. Natuurlijk gaat dit in overleg, maar zeker met de feestdagen in opkomst is het leuk om de outfit van jouw dochter tot het middelpunt te bekronen. Afhankelijk van wat je gaat doen, hoe de familie zich kleedt en hoe serieus de outfits worden genomen, kun je een outfit gaan uitkiezen. Wees wel op tijd met kopen, aangezien de kerstoutfits enorm snel de deur uitvliegen.

Matchende outfits

Hetzelfde dragen als jouw dochter is zeker met de feestdagensuper leuk! Je bent dan echt met ‘mini-you’. Vaak willen dochters van jonge leeftijd op hun moeder lijken. Zo willen ze trouwen in jouw jurk en alles dragen wat jij ook draagt. De moeder-dochtersetjes zijn dus ideaal voor deze meisjes. Het modemerk ‘Reinders’ speelt hier goed op in. Reinders is opgericht door twee tweelingzusjes. Zij ontwerpen precies dezelfde kleding voor jou en jouw dochter. Zo kun je kiezen uit een leuk velvet trackingsuit. Ook kun je kiezen uit T-shirts met logo’s of twinsets.Ze hebben alle kleding is verschillende kleurtjes, wat het kiezen nog moeilijk maakt! Zelf vind ik de paarse variant van de trackingsuit erg mooi voor zowel mama als dochter.

Jurkjes

Jurkjes zijn altijd leuk, maar nèt wat specialer met Kerst.Je draagt het namelijk niet elke dag. Zo ook jouw dochter niet. Jurkjes zijn ofte koud of niet geschikt voor op school. Ook zit het niet echt lekker tijdens het spelen. Kerst is dus een speciale gelegenheid om lekker te tutten. Houdt je dochter niet van allerlei poespas? Kies dan een simpel zwart jurkje met een leuke maillot of panty voor je dochter. Een maillot met stipjes geeft bijvoorbeeld een feestelijk effect. Als je dochter van glittertjes houdt, is een jurkje met glittersterretjes of een glitterrok erg leuk. Ga je chique dineren? Kies dan voor een wat netter jurkje met een strik en een uitlopende rok.

Foute kerstkleding

Fout, maar leuk: de foute kersttruien of een foute legging.Ze zijn er voor het hele gezin, wat een leuk beeld geeft voor de kerstfoto.Koop voor jouw dochter bijvoorbeeld een rode trui met een leuke opdruk. Doe hieronder een simpel zwart rokje met maillot. Dit geeft een speels, maar toch meisjesachtig effect. Ook zijn er jurkjes met een kerstprint. Je kunt het zo gek niet bedenken en het is er. Wat je ook kiest, jouw dochter steelt sowieso de show met haar outfit.